خانم ها میخوان ثابت کنن تو هرکاری میتونن وارد شد و موفق شن همون تساوی بین زن و مرد و کل کلی که بهش اشاره کردم قبلا.
گاهی اصرار و این کل کل رو اصلا درک نمیکنم اخه به چه قیمتی؟
اهن و میله و فولاد یه خشونتی داره که به اخلاق خانم ها نمیخوره و تازه مصدومیت هاش رو اصلا ندید بگیریم.
ولی شخصا موافق رشته های رزمی و هیجانی و تیراندازی واسه خانم هام :)
حسن قاسمی
۳ ارديبهشت ۹۷، ۱۱:۰۰
جالبه که این مسیر قبلا توسط بقیه طی شده و اثراتش روشنه. تو مستند انقلاب جنسی شماره 2، به روند جریان فیمینستی اشاراتی میکنه، ظاهرا بعد از بدتر شدن اوضاع، یک سری هاشون یک عقبگردهای کردن. منتهی شواهد نشون میده که حالا حالا قصد عبرت گیری از تاریخ رو نداریم، یا اینکه از تاریخ عبرت گرفتیم و طریقه سیطره بر بشریت رو یاد گرفتم
متاسفانه ما چه موافق باشیم و چه مخالف، این حرکتیه که شروع شده و معلوم نیست تا کجا ادامه پیدا کنه. احتمالا با رسانه ای شدن این مسابقات، شاهد موجی از زنان علاقمند به حضور در این رشته ها خواهیم بود.
تیراندازی خیلی خوب بود 👌 ... ان شاء الله تو مسابقات جاکارتا، آنچه که خیر شماست رقم بخوره 🙏✌️
(در مورد وزنه برداری) شاید فعلا پخش نشه... ولی هیچ تضمینی نیست که در آینده هم پخش نشه، در واقع آرام آرام به سمت پخش شدنش پیش میریم از طرفی ظاهرا فقط مهم موی سره که اونم با یک پلاستیک مشکی حله :)
با عمومی شدن و تشویق خانوم ها به این سبک ورزش ها مخالفم ولی با مطلقا ممنوع بودنش هم مخالفم. زنای عشایر خیلی راحت دام ها رو جا بجا میکنن. یا مگه ندیدید زنای عرب کوله های چند ده کیلویی روی سرشون جابجا میکنن؟ طبع اون زنا از لطافت خارج شده؟ اونی که میتونه بره...ما نمیتونیم. ولی اونی که جسمش توان داره معنیش این نیست که زن لطیفی نیست. خیلی از زنا رو میشناسم که از مداد ابرو سنگینتر بلند نکردن ولی به شدت طبع خشن و سرکشی دارن که من به هیچ عنوان نمیتونم قبول کنم بتونن روح زنانه یه خانواده رو تامین کنن.
حسن قاسمی
۳ ارديبهشت ۹۷، ۱۷:۴۳
سلام علیکم با فهم و درکی که امروز دارم، میگم که کاملا درست میگید. منتهی به نظرم خروجی ورزش حرفه ای، رقابت و مسابقه س و مسابقه هم یعنی ورزش قهرمانی و ورزش قهرمانی هم یعنی مطرح شدن افراد فعال در اون مسابقه و در نتیجه راغب شدن دیگران به انجام این نوع از ورزش ها. پس این که بگیم "با عمومی شدن این سبک ورزش ها مخالفم ولی با ممنوع بودنش هم مخالفم" به نظرم یک مقدار خطا داره، یعنی نمیشه ورزش قهرمانی باشه اما عمومی نشه. مگه اینکه وارد فاز قهرمانی نشند. منظور هم طبعا ورزش های نامتعارفه، مثل وزنه برداری.
ببینید،قبول این که توی چه سطح و چه حیطه ای میتونیم قهرمان بشیم خیلی مهمه. ورزش قهرمانی در واقع روحیه جنگندگی و قهرمانی رو تبلیغ میکنه؛یعنی باید تبلیغ کنه؛ و نه خود ورزش خاص رو. ایراد شما مثل این میمونه که بفرمایید زمانی هادی ساعی قهرمان جهان شد، همه آقایون دلشون خواست قهرمان تکواندو بشن. دلشون خواست؟ و اگه دلشون خواست، شدن؟ تونستن که بشن؟
دقت کردید که عرض کردم: "اونی که میتونه بره، ما نمیتونیم." منظورم از این جمله این بود که کسی که میتونه ورزش قهرمانی انجام بده، بره قهرمان بشه. ما تواناییشو نداریم. حیطه قهرمانی من جایی دیگه ست. من در حیطه دیگه ای باید تلاش کنم و روحیه جنگندگیم رو بروز بدم. متوجه عرض بنده هستید؟
این قبیل تبلیغ ها از نظر من همون اثری رو باید داشته باشه که مثلا سریال اوشین داشت. روحیه جنگندگی و سخت کوشی. همین. قرار نیست همه قهرمان ورزشکار بشن.
حسن قاسمی
۴ ارديبهشت ۹۷، ۱۰:۰۰
امکانش هست این رو برای بنده بازش کنید "با عمومی شدن و تشویق خانوم ها به این سبک ورزش ها مخالفم"، در واقع چرا با عمومی شدنش و تشویق خانوم ها به این سبک از ورزش ها مخالفید؟ منظور از عمومی شدن چیه؟ و اینکه منظور شما در مورد تشویق خانوم ها، چه نوع از تشویقیه، به عبارت دیگه چه اقداماتی باید صورت بگیره تا معنی تشویق کردن داشته باشه؟
عذرخواهم، قصد مخالفت و یا یک دنده گی با شما رو ندارم، صرفا طرح سواله برای بازتر شدن مسئله 🙏
من اصلا احساس نکردم که شما خدای ناکرده، دارید یکدندگی میکنید یا قصد مخالفت دارید. برام کاملا قابل درکه. نگران نباشید.
جمله من دقیقا علت موضع گیری شماست. منتها شما با اصل این ورزش برای خانومها مخالفت میکنید من با عمومی شدنش و یک ارزش عمومی دونستنش. من دور شدن عموم زنان جامعه رو از زنانگی معلول ارزش دونستن این سبک ورزشها برای زنان میدونم؛شما معلول رفتن زنان به سمت این ورزش ها.حرف من دقیقا مثل این میمونه که من مخالف ارزش دونستن کار بیرون زن و تشویق خانومها به کار بیرون هستم ولی اگه زنی کار بیرون انجام بده،عیب نمیدونم.
عیب و بدی ای در انجام این ورزش ها برای زنان نیست ولی تبلیغش و ارزش دونستنش بده. مثلا میگن مباحه،اما حرام نیست.
اصولا به نظرم رفتن خانومی به سمت همچین ورزشی رو نه معیار بد بودن اون خانوم در زن بودنش باید بدونیم و نه معیار خوب بودن.یعنی عیب نیست امتیاز هم نیست.
اما از لحاظ اجتماعی،جدای مسئله زن بودن، اگر همچین فردی بره و در یکی میادین بین المللی جایزه بگیره، خب سرافرازی برای مملکتمه.اون فرد، چه زن باشه و چه مرد کارش قابل تقدیره. اما زن بهتری نیست، زن بدتری هم نیست. اصلا ربطی به زن بودنش نداره. کارش همون ارزشی رو داره که کار هادی ساعی مثلا. حالا اگر بیاد یکی از ارزشهای زنانه ما رو به واسطه مطرح شدنش، مطرح کنه که بهتر هم میشه. مثل همون خانومی که با چادر رفت روی سکوی قهرمانی.
من الان سه تا از ابعاد این مسئله رو مطرح کردم:۱. آیا ورزش وزنه برداری میتونه یک ارزش یا ضد ارزش زنانه باشه؟
جواب: نه
۲.آیا مطرح شدن قهرمانی این افراد خاصیت اجتماعی ای داره؟(دقت کنید عرض کردم افراد و نه زنان)
جواب:بله
۳.آیا میشه به واسطه قهرمانی و ورود این افراد به میادین بین المللی بهره برداری خاصی بکنیم؟ و مواضع خودمون در مسئله زنان رو تبیین کنیم؟
جواب:بله
این نظر منه.
حسن قاسمی
۴ ارديبهشت ۹۷، ۱۷:۰۳
ممنونم بابت توضیحات و به نظرم منطقیه
با این حال بازم نمیتونم با این مسئله کنار بیام که همسرم و یا فرزندم بره تو یک سالن با اون جو سنگینی که وجود داره و جلوی ده ها دوربین و میلیون ها چشم، یک حرکت فیزیکی فوق العاده سنگین که اصطلاحا ورزش محسوب میشه انجام بده. از طرفی احساس می کنم که حضور زنان در میادینی این چنینی، برای فرزندم تبدیل به یک امر عادی تلقی میشه و عملا در صورت تمایلش به انجام حرفه ای این نوع از ورزش ها، نمیتونم با حضورش زیاد مخالفت کنم. یعنی دارم اشتباه فکر می کنم؟
اگه فرزندتون تمایل و استعداد داشته باشه و بتونه بره و همچین کاری بکنه، برای چی میخواید جلوشو بگیرید؟مگه قراره فرزندتون جای شما زندگی کنه؟ باید مراقب باشید جوگیر نشه. یعنی اگر استعداد نداشت یا براش ضرر داشت راه رو بهش نشون بدید.
اینمدر نظر داشته باشید که اگر کسی استعداد و میل قلبی به چیزی داشته باید حتی اگر اون امر عادی نباشه به اون سمت میره.اگه این جور نبود، اولین ها و خط شکن ها وجود نداشتن.
در مورد همسر هم که خب همسر وزنه بردار اختیار نکنید!کار سختی نیست. مثل این میمونه که یه زنی بگه من اصلا نمیتونم تحمل کنم شوهرم مثلا نجار باشه و دائم بوی چوب بده. خب با یه نجار ازدواج نکنه!ولی نجار بودن چیزی بدی نیست.همه هم قرار نیست نجار بشن.
حسن قاسمی
۵ ارديبهشت ۹۷، ۱۱:۵۱
در مورد انتخاب همسر و خط شکن ها با شما موافقم.
در مورد این موضوع با چندتا از دوستانم هم گفتگو کردم که در ذیل مشاهده می کنید:
سوال ابتدایی که پرسیدم و پاسخ ها: سلام 🌹 آقا نظر شما راجع به حضور این خانوما چیه؟ اگه دخترتون خواسته باشه تو این مسابقات شرکت کنه، شما چه عکس العملی نشون میدید؟
الف) بنظرم در ابتدا قانون باید راجع به نوع پوشش اینها قضاوت کنه. نه نظر شخصی من. چون من اختیار دخترمو(اونهم تا وقتی رشیده نشده) دارم.نه اختیار کل جامعه! اما قانون اختیار همه رو داره. یعنی همه باید به قانون تمکین کنن. ... من بعد از رشیده شدنش میتونم نظرمو بگم و بهش اصرار هم بکنم. اما حق ندارم نظرمو بهش تحمیل کنم. بحث غیرت موضوع دیگه ایه من دارم از حق و حقوق صحبت میکنم. پدر و مادر تا یک سنی حق دارن نظرشونو به فرزندشون تحمیل کنن. بعد از اون حق مشاوره دادن دارن. و یا حق دارن تهدید(آق والدین،محرومیت از ارث، قطع رابطه و .. ) بکنن. مطمعنا کسیکه به دخترش مشاورهی با حیا بودن میده، غیرت داره
ب ) از بیس مخالفم کلا ورزش قهرمانی را باهاش مشکل دارم چه برسه بانوان... ... این موضوع مبحثی نیست که لحظه ای باشه به دوران تربیت فرزند ربط داره ... ارزش این معیاری برای سنجش هست برام توضیحش خیلی طولانیه اما نکته کلی اینکه انسانها با چنین اقداماتی صرفا خودشون را سرگرم دنیا و مردمش کردن ارزش چیزدیگریه که باید دنبالش
ج) به نظر بنده، اگه ما بتونیم بچه رو در کوچیکی تربیت کنیم که خب میشه در آینده از اون انتظار داشت که طبق نظر ما عمل کنه اما اگر بچه در کودکی درست تربیت نشه، وقتی به نوجوونی و جوونی رسید دیگه هر راهی که خودش بخاد میره و مقاومت در برابر اون ، جز کوچیک کردن خودت فایده ای نداره متاسفانه تربیت بچه ها در کودکی هم امروز خیلی سخت شده
یک مورد رو هم صلاح ندونستم اینجا بذارم، چون یک فضای طنزی درون گفتگو حاکمه، البته دارم بازم از دوستانم میپرسم تا ابعاد بازتری رو بدست بیارم.
ممنونم از اینکه وقت گذاشتید و نظرتون رو گفتید، اگه شما این وقت رو نمیذاشتید، طبعا من هم از دوستانم که احساس می کنم آدم های فرهیخته ی هستند، در این مورد گفتگو نمی کردم.